Nobody can fly

By | 2012. november 21.

Ma reggel nem tudtam megközelíteni a melóhelyem épületét. Sem az utcáját. Rendőrségi szalagok, kordonok, meg rendőrök voltak mindenhol. Egy Movember-i style-t viselő officer kedvesen közölte, hogy most csak a hátsó utcákban lévő vészkijáratot tudjuk használni az épületbe való be- és kijutás céljából.

Egy kis 5 perces séta a épületblokk körül és már be is jutottam. :) Azért megnéztem, hogy mi is van, hátha látni valamit a bejáratnál. Ez a kis helyes sátor volt előtte:

Háttérben a rendőrök, akik mászkáltak, meg fényképezgettek, meg videóztak. Mint kiderült, a szomszédos lakóépület 4. emeletéről valaki úgy döntött, hogy megpróbálkozik a repüléssel és kiugrott… de Newtonnak megint igaza lett. A sátorban meg a delikvens kilapulva, kicsit szétszórva.

Öngyilok reggel, éhgyomorra. Have a nice day.

 

Hasonló cikkek

A bekarikázott Tower Bridge Vége van a 2012-es Olimpiának, de még a Paralimpia hátra van. Ellenben a hatalmas tömeg már fogyóban van. Ennek örömére bemerészkedtem kicsit a városb...
Plakát Már több, mint egy éve dolgozom ennél a cégnél, de csak most jutottam el odáig, hogy lefényképezzem ezt a plakátot, ami a konyhában van a falon. Am...